SpeedBox 3.1 for Giant (RideControl Go)

Oorspronkelijke prijs was: € 209,00.Huidige prijs is: € 199,00.
Aanbieding!

SpeedBox 3.1 for Giant (RideControl Go)

Oorspronkelijke prijs was: € 209,00.Huidige prijs is: € 199,00.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Speedbox 3.1 voor Giant Syncdrive Pro met Ridecontrol Go

Opgelet: De Speedbox werkt alleen met Giant SyncDrive Pro motoren in combinatie met RideControl Go. Heb jij geen RideControl Go bedieningsunit? Kies dan voor SpeedBox 3.0 voor Giant.

Speedbox 3.1 voor Giant heft de 25 km/u-limiet op voor Giant e-bikes met Syncdrive Pro-motoren in combinatie met Ridecontrol Go. Na installatie kun je de Speedbox aan- en uitzetten met de WALK-knop of +/-/+/- combinaties. Via Speedbox zijn ook limieten in te stellen, waardoor de ondersteuning alsnog kan ophouden tot bijvoorbeeld 30 km/u. Realtime data wordt op het display getoond, ook bij snelheden boven de 25 kilometer per uur. Als je op de WALK-knop of +/-/+/- drukt, geeft het display kort 9,9 km/u weer. Dan wordt de speedbox geactiveerd en kun je het maximale uit je motor halen. Zet je de speedbox met dezelfde handeling uit, dan geeft het scherm 2,5 km/u aan. Met Speedbox aan kun je vaak makkelijk 30-35 km/u halen. Bij tunen gaat het niet om het vergroten van het motorvermogen, het gaat alleen om het opheffen van beperkingen. Ben je van plan de Speedbox op je nieuwe e-bike te monteren, zorg er dan voor dat je minimaal 1 km hebt gereden voordat je de Speedbox monteert.

Begrens je Speedbox

Als je een limiet op de Speedbox wilt instellen, moet je het ondersteuningsniveau met 3 verhogen en vervolgens weer met 3 verlagen. Dan wordt de huidige snelheidslimiet weergegeven. Door op de WALK-knop te drukken of het achterwiel 2 ronden te draaien, wordt de limiet met 5 km/u verhoogd. 1,5 km/u op het display komt overeen met de 15 km/u-limiet, 2 km/u komt overeen met de 20 km/u-limiet en 2,5 komt overeen met de 25 km/u-limiet. De laatst weergegeven limiet wordt ingesteld na 5 seconden pauze.

Hoe installeer je de Speedbox 3.1 voor Giant.

Zorg dat je bij de motor kunt. Om dit te doen, moet je eerst de motorkap verwijderen. Bij sommige modellen moet eerst de crank worden verwijderd. Raadpleeg het aansluitschema in de afbeelding voor een eenvoudige aansluiting van de speedbox.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

1