SpeedBox 3.0 for Giant

 209,00

SpeedBox 3.0 for Giant

 209,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Speedbox 3.0 voor Giant motoren 2017-2022

Belangrijk: Deze Speedbox werkt alleen met SyncDrive Pro motoren ZONDER RideControl Go. Heb je wel een RideControl Go? Kies dan de Speedbox 3.1 B.Tuning voor Giant (RideControl Go).

Speedbox 3.0 voor Giant verwijdert de 25 km/u-limiet voor alle Giant-motorfietsen van 2017 tot 2022. Eenmaal geïnstalleerd, kun je de Speedbox in- en uitschakelen door op de WALK-knop te drukken of door de +/-/+/- combinatie te gebruiken. Via Speedbox zijn ook limieten in te stellen, waardoor er een limiet kan komen tot bijvoorbeeld 30 km/u. Realtime data wordt alleen op het display getoond, ook bij snelheden boven de 25 kilometer per uur.

Als je op de WALK-knop of +/-/+/- drukt, geeft het display kort 9,9 km/u aan. Dan wordt de speedbox geactiveerd en kun je het maximale uit je motor halen. Wil je de speedbox uitzetten? Dat kan met dezelfde handeling en wordt in het scherm 2,5 km/u weergegeven. Met Speedbox aan kun je vaak makkelijk 30-35 km/u halen. Bij tunen gaat het niet om het vergroten van het motorvermogen, het gaat alleen om het opheffen van beperkingen. 

Ben je van plan de Speedbox op je nieuwe e-bike te monteren, zorg er dan voor dat je minimaal 1 km hebt gereden voordat je de Speedbox monteert.

De speedbox in gebruik

Als je een begrenzing op de Speedbox wilt instellen, moet je het ondersteuningsniveau met 3 verhogen en vervolgens weer met 3 verlagen. Je krijgt nu de actuele snelheidslimiet te zien. Door op de WALK-knop te drukken of het achterwiel 2 ronden te draaien, wordt de limiet met 5 km/u verhoogd. 1,5 km/u op het display komt overeen met een limiet van 15 km/u, 2 km/u komt overeen met een limiet van 20 km/u, 2,5 komt overeen met een limiet van 25 km/u. De laatst weergegeven limiet wordt na 5 seconden inactiviteit opgeslagen.

Installatie van de Speedbox 3.0 voor Giant

Zorg dat je bij de motor kunt. Om dit te doen, moet je eerst de kap verwijderen. Bij sommige modellen moet eerst de crank worden verwijderd. Zie het aansluitschema op de foto om je Speedbox eenvoudig aan te sluiten.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0