Yamaha

Toont alle 4 resultaten

Denk je erover om je elektrische fiets met Yamaha middenmotor op te voeren? Lees dan hier wat je ervoor nodig hebt, hoe de montage gaat en hoe het werkt. Bij Ebike-chiptuning.com zijn we gespecialiseerd in producten die e-bikes sneller maken. Deze producten zijn verrassend eenvoudig toe te passen, zodat e-bikes met Yamaha middenmotor opvoeren voor iedereen goed te doen is. Bij de montage blijven je motor en fiets volledig intact en je hebt nauwelijks tot geen gereedschap nodig. Graag stellen we je voor aan onze ebike tuning kits, die speciaal zijn ontwikkeld voor het opvoeren van Yamaha middenmotoren.

Ebike tuning kits voor Yamaha

Voor het opvoeren van Yamaha middenmotoren hebben we verschillende uitvoeringen van de Speedbox en de badassBox in het assortiment. De werking van beide soorten is gebaseerd op het voor de gek houden van de snelheidsbegrenzer. De chip geeft een lagere snelheid door, zodat je in werkelijkheid sneller gaat dan je begrenzer ‘denkt’. Beide tuning kits hebben een of meer uitvoeringen voor Yamaha. Kijk goed naar de typen motoren waarvoor ze geschikt zijn.

badassBox 4 ebike tuning kit voor Yamaha

De badassBox 4 is een contactloze en eenvoudige manier om je Yamaha middenmotor op te voeren. Schuif de tuning kit over de snelheidssensor en de badassBox neemt de functie van de sensor over. Een vernuftig stukje technologie in een gebruiksvriendelijk product.

Met de badassBox 4 kun je alle Yamaha middenmotoren opvoeren, behalve die op Giant fietsen. Hiervoor kun je de badassBox 4 voor Giant 2020 gebruiken.

Speedbox 2.0 tuning kits voor Yamaha

Op het moment van schrijven is 2.0 de nieuwste generatie Speedbox voor Yamaha. De middenmotor opvoeren doe je door de connectoren tussen je motor en de fiets te plaatsen.

Ga je een Yamaha PW middenmotor opvoeren, kies dan deze kit
Voor PW-SE, PW-X, PW-TE, PWX2 en PW-ST motoren hebben we deze Speedbox in het assortiment.

Hulp bij Yamaha middenmotor opvoeren

Met onze e-bike tuning kits wordt het opvoeren van je elektrische fiets met Yamaha middenmotor een eenvoudige klus. Desondanks kun je tegen problemen aanlopen, of vragen hebben over onze producten. In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen je adviseren over welke tuning kit je nodig hebt, de montage ervan en waar je op moet letten. Ben je klaar om harder te gaan? Bestel je e-bike tuning kit op Ebike-chiptuning.com.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0