FAQ

Wij krijgen dagelijks een heleboel vragen. Hieronder vindt je de meest gestelde vragen overzichtelijk onder elkaar.

Ja zeker. Bij het plaatsen van je bestelling heb je de mogelijkheid om een gewenste betaalmethode te selecteren. Eén van de mogelijkheden is: directe bankoverschrijving. Als je de bestelling hebt geplaatst, krijg je een mail met de gegevens waar je het openstaande bedrag naar over kunt maken.

Heb je dat nou gedaan en geen mail gekregen of al per ongeluk verwijderd? Dan kun je het ook overmaken naar het volgende bankrekeningnummer:

Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Ben je die kwijt? Gebruik dan je naam die correspondeert met je bestelling, het zal dan wel langer kunnen duren om de transactie te bevestigen.

Rekeningnummer ING: NL84INGB0007697883
BIC Code: INGBNL2AXXX
Ten name van: E-Bike Chip Tuning

Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Dat is lastig aan te geven, er zijn heel veel variabelen die de maximale snelheid bepalen. Elk model middenmotor heeft zijn eigen kracht en rijbeleving. De ene motor heeft daardoor meer kracht dan de andere. Sommige halen 40, andere iets minder. Maar kort samengevat kunnen wij concluderen dat de meeste rijders op een comfortabele manier circa 35 km/h halen. Daar boven dien je zelf meer inspanning te leveren.

Nee helaas niet! Deze motoren zijn intern gebonden aan een maximaal toerental en zijn daarom niet op te voeren.

Ja zeker! Het stroomverbruik gaat omhoog als je sneller gaat rijden. Hoe sneller je rijdt, des te sneller de accu leeg is.

 

Alle chips die wij aanbieden doen niets anders dan de snelheidsbegrenzer verwijderen of verleggen. Chips passen niet het motorvermogen en software aan. De motor blijft het motorvermogen leveren die het af-fabriek ook kan. De motoren zijn dus ontwikkeld voor deze krachten.

 

Fabrikanten worden niet vrolijk van het opvoeren van hun E-bike systemen. Daarom bouwen diverse fabrikanten tegenmaatregelen in om deze chip te kunnen detecteren. Dit is een kat-en-muisspel. Telkens weten de chipfabrikanten toch weer de maatregelen te omzeilen met slimme technieken.

De nieuwe tegenmaatregelen worden vaak via software-updates ingeladen. Wij adviseren daarom geen updates uit te voeren wanneer je een tuningsproduct gebruikt. Zo weet je zeker dat je een werkende chip houdt. Niemand weet wat de toekomst gaat brengen en de er bestaat een kans dat de motorfabrikanten nieuwe tegenmaatregelen ontwikkelen. Moet je toch updaten? Neem dan contact met ons op om te overleggen of dit veilig kan!

Als je gaat/moet updaten, haal dan de chip van of uit de fiets. Zo vermijd je discussies in de werkplaats.

Wij verkopen producten van Speedbox, VOLspeed en BadAss E-bikes

Je mag op prive-terrein gebruik maken van de tuningsproducten. Op de openbare weg zijn de chips echter verboden. De wet schrijft voor dat jou E-bike maximaal 250Watt nominaal vermogen mag hebben en maximaal 25km/h kan rijden.

Het gebruik van tuningsproducten zorgt voor hogere snelheden en de daarmee groeiende risico’s. Wij adviseren dan ook om extra maatregelen te treffen zoals het gebruik van een valhelm of beschermende kleding. Het gebruik van een tuningschip is geheel op eigen risico.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Al onze chips zijn bedoelt voor de 25 km/h versies.

Nee, helaas niet! In verband met aansprakelijkheid kunnen wij dit niet aanbieden.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0