SpeedBox 3.0 B.Tuning for Giant

Oorspronkelijke prijs was: € 309,00.Huidige prijs is: € 299,00.
Aanbieding!

SpeedBox 3.0 B.Tuning for Giant

Oorspronkelijke prijs was: € 309,00.Huidige prijs is: € 299,00.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Speedbox 3.0 voor Giant motoren 2017-2022

Belangrijk: Deze Speedbox werkt alleen met SyncDrive Pro motoren ZONDER RideControl Go. Heb je wel een RideControl Go? Kies dan de Speedbox 3.1 B.Tuning voor Giant (RideControl Go).

Speedbox 3.0 voor Giant verwijdert de 25 km/u-limiet voor alle Giant-motorfietsen van 2017 tot 2022. Eenmaal geïnstalleerd, kun je de Speedbox in- en uitschakelen door op de WALK-knop te drukken of door de +/-/+/- combinatie te gebruiken. Via Speedbox zijn ook limieten in te stellen, waardoor er een limiet kan komen tot bijvoorbeeld 30 km/u. Realtime data wordt alleen op het display getoond, ook bij snelheden boven de 25 kilometer per uur.

Als je op de WALK-knop of +/-/+/- drukt, geeft het display kort 9,9 km/u aan. Dan wordt de speedbox geactiveerd en kun je het maximale uit je motor halen. Wil je de speedbox uitzetten? Dat kan met dezelfde handeling en wordt in het scherm 2,5 km/u weergegeven. Met Speedbox aan kun je vaak makkelijk 30-35 km/u halen. Bij tunen gaat het niet om het vergroten van het motorvermogen, het gaat alleen om het opheffen van beperkingen. 

Ben je van plan de Speedbox op je nieuwe e-bike te monteren, zorg er dan voor dat je minimaal 1 km hebt gereden voordat je de Speedbox monteert.

Verschillen tussen Speedbox 3.0 en Speedbox 3.0 BT

Het enige verschil tussen deze twee chips zijn de Bluetooth-mogelijkheden van de Speedbox 3.0 BT. De Bluetooth-functionaliteit geeft toegang tot de Speedbox-app. Nu kunnen alle ritten worden gemeten. Via de app kun je tijdens het rijden real-time data bekijken zoals werkelijke snelheid, topsnelheid en afstand. Na je rit kun je de gegevens opslaan en analyseren aan de hand van allerlei gegevens. De app bevat alle gegevens die je wilt weten, van de gemiddelde snelheid tot het geleverde koppel van jou en de motor. De app is gratis beschikbaar in zowel de Apple Store als de Google Playstore onder de naam “SpeedBox App”. 

Alles inzichtelijk

Voor extra veiligheid kun je nu je fiets op afstand vergrendelen met behulp van de app. De motor wordt van afstand uitgeschakeld. Er is ook een optie om “Tuning Mode” rechtstreeks vanuit de app in te schakelen. Als het handiger is, kun je er ook voor kiezen om de “Tuning Mode” niet te activeren via uw controller.

In de app kun je ook persoonlijke waarschuwingen en snelheidsbegrenzers instellen. Als er een waarschuwing is, wordt de snelheidsinformatie in de app rood en stopt de limiet ondersteuning. Grenzen stellen in de app is makkelijker en overzichtelijker dan via de chip zelf.

Installatie van de Speedbox 3.0 voor Giant

Zorg dat je bij de motor kunt. Om dit te doen, moet je eerst de kap verwijderen. Bij sommige modellen moet eerst de crank worden verwijderd. Zie het aansluitschema op de foto om je Speedbox eenvoudig aan te sluiten.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0