badassBox 4 voor Bafang

 154,00

badassBox 4 voor Bafang

 154,00

Wil je jouw elektrische fiets met Bafang middenmotor opvoeren, dan is dit je e-bike tuning kit. De badassBox 4 voor Bafang installeer je eenvoudig zelf. Je hebt geen gereedschap nodig, los van de bijgeleverde montagestrips. De chip geeft een gemanipuleerd signaal aan je snelheidssensor, waardoor je flink harder kan dan de huidige 25 km/u. Tijd voor meer snelheid? Bestel nu de badassBox 4 voor Bafang.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
 • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
 • De E-bikespecialist van de Benelux
 • Gratis bezorging vanaf €50,-

Wil je jouw elektrische fiets met Bafang middenmotor opvoeren, dan is dit je e-bike tuning kit. De badassBox 4 voor Bafang installeer je eenvoudig zelf. Je hebt geen gereedschap nodig, los van de bijgeleverde montagestrips. De chip geeft een gemanipuleerd signaal aan je snelheidssensor, waardoor je flink harder kan dan de huidige 25 km/u. Tijd voor meer snelheid? Bestel nu de badassBox 4 voor Bafang.

Wie sneller wil gaan, hoeft weinig te doorstaan. Bestel de badassBox 4 voor Giant hier op ebike-chiptuning.com en je kunt spoedig beginnen met het tunen van je e-bike. De montage is een koud kunstje met de bijgeleverde montagehandleiding. Nog even en je fietst harder dan je voor mogelijk hield.

Compatibiliteit

 • Deze badassBox 4 is geschikt voor Bafang M200, M300, M400 & M420, M500 en M800 middenmotoren.
 • Niet geschikt voor fietsen met een automatische versnellingsnaaf (o.a. Enviolo).
 • Alleen compatibel met sensoren die matchen met de afbeelding bij het product.

Verder werkt de badAssBox uitsluitend op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

Montage

 • Gebruik voor de installatie van je badassBox 4 voor Giant de bijgeleverde montagehandleiding.
 • Je monteert de originele snelheidssensor op de badassBox.
 • Daarna monteer je de box aan de liggende achterbrug.
 • Gebruik uitsluitend de bijgeleverde magneet.
 • Je kunt nu (veel) sneller dan 25 km/u!

Specificaties:

 • Afmetingen: 61 x 40 x 15 mm
 • Gewicht: met batterij 37 gram, zonder batterij 27 gram
 • Batterij: 1.5V AAA
 • Wordt geleverd met montagehandleiding

FAQ badassBox 4

We geven altijd zo volledig mogelijke productomschrijving, zodat je alle nodige info hebt om een keuze te maken. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt over de badassBox 4 voor Bafang. We hebben de veelgestelde vragen van onze klantenservice verzameld en hieronder van antwoord voorzien. Zit je vraag / antwoord er niet bij, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

V: Laat het display mijn werkelijke snelheid zien?
A: Nee, het display toont een variabel getal dat wordt bepaald door het algoritme in de chip. Lang verhaal kort: wil je de werkelijke snelheid zien, gebruik dan een GPS-systeem zoals een fietsnavigatie of je smartphone.

V: Kan Bafang de badassBox detecteren?
A: Nee, deze chip is voorzien van detectie-protectie en is niet te detecteren door Bafang.

V: Hoe snel kan mijn e-bike met deze tuning kit?
A: De maximale snelheid die je kunt halen met de badassBox hangt af van diverse factoren, zoals het type motor. Gemiddeld kun je de Bafang middenmotor opvoeren tot 33 – 37 km/u.

V: Kan ik gewoon de updates voor mijn motor installeren?
A: Hier kunnen we geen harde ‘ja’ op geven, maar er zijn tot nu toe nog geen updates geweest die een conflict met de badassBox veroorzaken.

V: Verandert mijn actieradius met de badassBox?
A: Ja, het aantal kilometers dat je kunt rijden op een acculading wordt ongeveer gehalveerd. Dit is een gemiddelde; hoe harder je rijdt, hoe kleiner de actieradius.

V: Mijn fiets heeft een automatische versnellingsnaaf. Kan ik de badassBox gebruiken?
A: Nee, de badassBox werkt niet met een automatische versnellingsnaaf (b.v.Enviolo). De diverse sensoren werken niet goed op deze systemen, waardoor het signaal niet goed kan worden doorgeven aan de motor.

Gewicht 0,072 kg
Type motor

M300, M400, M420, M500, M800

Merk

BadAssBox

EAN

9506257335113

Disclaimer: We willen je er graag op wijzen dat het opvolgen van wetgeving rondom e-bike tuning je eigen verantwoordelijkheid is. Met de badassBox manipuleer je de snelheid waarop je elektrische fiets begrensd is. E-bikes die sneller kunnen dan 25 km/u mogen in Nederland niet op de openbare weg worden gebruikt. Wij van Ebike-chiptuning.com aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten. Daarnaast wijzen we je graag op de mogelijkheid dat ondeugdelijk gebruik of foutieve toepassing van onze producten invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Het monteren en gebruiken van onze producten is geheel voor eigen risico.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0