Garantie en klachten

Garantie

Bij Ebike-chiptuning doen we er alles aan om onze producten in topconditie bij je af te leveren. Toch kan het wel eens voorkomen dat je bestelling mankementen vertoont, bijvoorbeeld door beschadiging tijdens het transport of door een technisch gebrek. In zulke gevallen kun je aanspraak maken op garantie tot twee jaar na levering van de goederen. Ontdek je een gebrek aan een product en wens je aanspraak te maken op de garantie, meld dit dan zo snel mogelijk bij ons door contact op te nemen met support@ebike-chiptuning.com. Vermeld in je e-mail in ieder geval de volgende gegevens:

  • Ja naam, adres, telefoonnummer en e-mail;
  • Het ordernummer en de aankoopdatum;
  • Een omschrijving van de klacht / het gebrek.

Na ontvangst van je melding nemen we de aanspraak op garantie binnen twee weken in behandeling. Onze experts beoordelen dan of de aanspraak gegrond is. De garantie geldt bijvoorbeeld niet wanneer het mankement ontstaat door oneigenlijk gebruik van het product. Wanneer de aanspraak gegrond is, maken we binnen drie weken na beoordeling een afspraak met je over de oplossing. Dat kan bijvoorbeeld een (kosteloze) reparatie of vervanging van het product zijn.

Klachten

Ondanks onze inspanningen om iedere bestelling en klantcontact volledig en naar tevredenheid af te handelen, kan het voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Neem bij klachten in eerste instantie altijd contact op met support@ebike-chiptuning.com. Wij zullen er dan alles aan doen om tot een oplossing te komen. Mocht je niet tevreden zijn met de geboden oplossing, dan kun je het geschil aanmelden bij Webwinkelkeur. Ook is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dat kan overigens alleen wanneer de klacht nog niet elders in behandeling staat. Je bent vrij om te kiezen voor het platform van je voorkeur.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0