SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW-SE, PW-X, PW-TE, PWX2 en PW-ST

 209,00

SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW-SE, PW-X, PW-TE, PWX2 en PW-ST

 209,00

Yamaha is een veelzijdig merk in elektronica en mechanica. Oftewel: zij hebben alle kennis in huis om de beste e-bike motoren te maken. Net als alle andere ‘normale’ e-bikes in Nederland zijn elektrische fietsen met Yamaha motoren begrensd op 25 km/u. Gaat je dit niet hard genoeg? Dan kun je jouw Yamaha middenmotor eenvoudig opvoeren met deze SpeedBox 2.0 tuning kit. Bestel ‘m nu!

Uitverkocht

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Yamaha is een veelzijdig merk in elektronica en mechanica. Oftewel: zij hebben alle kennis in huis om de beste e-bike motoren te maken. Net als alle andere ‘normale’ e-bikes in Nederland zijn elektrische fietsen met Yamaha motoren begrensd op 25 km/u. Gaat je dit niet hard genoeg? Dan kun je jouw Yamaha middenmotor eenvoudig opvoeren met deze SpeedBox 2.0 tuning kit. Bestel ‘m nu!

Deze tweede generatie e-bike tuning chip is geschikt voor het opvoeren van Yamaha middenmotoren van type PW-SE, PW-X, PW-TE, PWX2 en PW-ST. Kijk goed of jouw type motor erbij staat. Anders is wellicht de SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW of de badassBox voor Yamaha een betere keuze.

Hoe werkt de SpeedBox 2.0?

Je elektrische fiets kan in werkelijkheid veel hogere snelheden aan dan 25 km/u. Deze tuning chip geeft lagere snelheden aan de begrenzer door, waarmee je snelheidslimiet wordt verdubbeld (of zelfs meer). De SpeedBox werk overigens alleen op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

De SpeedBox installeren

De SpeedBox bestaat uit een e-bike tuning chip in een stevige behuizing en gekleurde connectoren om het aansluiten eenvoudiger te maken. Volg de gedetailleerde instructies in de video op deze productpagina. Je zult zien dat dit zeer eenvoudig is. De chip demonteren gaat al net zo eenvoudig. Kom je toch moeilijkheden of heb je vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil je een nieuwe e-bike opvoeren met de SpeedBox 2.0 voor Yamaha, rijd dan minimaal een kilometer voordat je de chip activeert.

De SpeedBox activeren

De SpeedBox kan op verschillende manieren worden geactiveerd, afhankelijk van het model fiets/display dat je hebt.

WALK of LIGHT

Mits je bedieningseenheid deze knoppen heeft, kun je de SpeedBox 2.0 activeren door op de WALK-knop of de LIGHT-knop te drukken.
Is je e-bike geproduceerd in 2017 of 2018, dan toont de display nu een snelheid van 9,9 km/u (of 6.1 mph). E-bikes die in 2019 geproduceerd zijn, tonen een snelheid van 9 km/u (6 mph). Dit betekent in beide gevallen dat de chip is geactiveerd en je nu kunt fietsen op een snelheid van 40, 50 of zelfs 60 km/u. De meeste e-bikers fietsen comfortabel op snelheden tot ongeveer 35 km/u. Daarboven moet de fietser flink meetrappen met de hulpmotor.

Wil je de tuning kit deactiveren, druk dan nogmaals op de LIGHT- of WALK-knop. Nu wordt je snelheidslimiet gereset naar 25 km/u.

Pijlencombinatie

Heeft jouw e-bike geen klassieke bedieningseenheid met WALK-knop, dan kun je toch de SpeedBox activeren en deactiveren. Gebruik hiervoor de pijltjestoetsen in de volgende combinatie:

↑Omhoog ↓Omlaag ↑Omhoog ↓Omlaag

Op deze manier kun je de SpeedBox ook weer deactiveren.

Heb je wel een WALK- of LIGHT-knop, maar wil je de SpeedBox en de verlichting afzonderlijk bedienen? Ook dan kun je bovenstaande pijlencombinatie gebruiken.

Specificaties:

  • Display toont werkelijke snelheid: ja
  • Connectoren: Display, Speedsensor
  • Geschikt voor motoren: PW-SE, PW-X, PW-TE, PW-X2 & PW-ST
  • Activatie: Walk-knop, verlichtingsknop of Plus/Min/Plus/Min (afhankelijk van display en firmware)
  • De-activatie: Walk-knop, verlichtingsknop of Plus/Min/Plus/Min (afhankelijk van display en firmware)
  • Compatibel met de SpeedBox app?: Nee
Gewicht 0,04 kg
Type motor

PW-SE, PW-ST, PW-TE, PW-X, PW-X2

Merk

Speedbox

EAN

8594206940229

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0