SpeedBox 1.0 voor Impulse EVO RS

 169,00

SpeedBox 1.0 voor Impulse EVO RS

 169,00

Met de SpeedBox 1.0 kun je jouw Impulse EVO RS opvoeren tot dubbele snelheid. Je installeert ‘m eenvoudig, door de connectoren tussen de motor en fiets te plaatsen. Bestel je SpeedBox hier, bij jouw online speciaalzaak voor e-bike chiptuning.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Met de SpeedBox 1.0 kun je jouw Impulse EVO RS opvoeren tot dubbele snelheid. Je installeert ‘m eenvoudig, door de connectoren tussen de motor en fiets te plaatsen. Bestel je SpeedBox hier, bij jouw online speciaalzaak voor e-bike chiptuning.

De Impulse EVO RS is een slimme fietsmotor voor en door Kalkhoff. Functies als smartphone-connectiviteit, een geleverd motorvermogen dat zich aanpast op jouw trapkracht en een hoge actieradius spreken vele fietsers aan. Maar ja, ook deze motor is begrensd op 25 km/u. De SpeedBox 1.0 overschrijft de snelheid die naar je begrenzer wordt gestuurd. Hiermee kun je jouw Impulse EVO RS opvoeren tot een maximale snelheid van 50 km/u*! De SpeedBox werk overigens alleen op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

* De meeste e-bikers fietsen comfortabel op snelheden tot ongeveer 35 km/u. Daarboven moet de fietser flink meetrappen met de hulpmotor.

Hoe werkt de SpeedBox 1.0 voor Impulse EVO RS?

De montage van de Speedbox is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor de montage-instructies en de instructievideo bij het product. Eenmaal geïnstalleerd kun je de SpeedBox activeren door de groene draad in de connector te pluggen. De SpeedBox overschrijft nu de snelheidslimiet van je e-bike naar 50 km/u. Wil je de e-bike tuning chip deactiveren, plug dan de rode draad in de connector. Zo eenvoudig is het opvoeren van je e-bike met de SpeedBox!

Gewicht 0,04 kg
Type motor

EVO RS

Merk

Speedbox

EAN

8594206940069

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0