SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW

 209,00

SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW

 209,00

Heb je een elektrische fiets met Yamaha PW-motor, dan is deze e-bike tuning kit voor jou. De SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW is de betrouwbare tweede generatie tuning chip, die het signaal naar de snelheidsbegrenzer van je e-bike onderdrukt en de maximale snelheid verhoogt. Bestel je SpeedBox nu bij ebike-chiptuning.com!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Heb je een elektrische fiets met Yamaha PW-motor, dan is deze e-bike tuning kit voor jou. De SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW is de betrouwbare tweede generatie tuning chip, die het signaal naar de snelheidsbegrenzer van je e-bike onderdrukt en zo de maximale snelheid verhoogt. Bestel je SpeedBox nu bij ebike-chiptuning.com!

Hoe werkt de SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW?

Wanneer je de module hebt geïnstalleerd, kun je chip activeren door op de LICHT-knop te drukken. Het display toont nu een snelheid van 5.0 km/u. Vanaf dat moment kun je in theorie maximaal 50 km/u fietsen op je e-bike. De meeste e-bikers fietsen comfortabel op snelheden tot ongeveer 35 km/u. Daarboven moet de fietser flink meetrappen met de hulpmotor. De SpeedBox werk overigens alleen op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

Om de chip te deactiveren druk je nogmaals op de LICHT-knop. Nu verschijnt er een snelheid van 2.5 km/u op je display. Dit betekent dat de SpeedBox is uitgeschakeld en je weer als vanouds maximaal 25 km/u kunt fietsen. Je elektrische fiets werkt weer volledig zoals voor de installatie van je SpeedBox 2.0 voor Yamaha PW.

De verlichting bedienen

Met deze methode schakelt je verlichting tegelijk met de SpeedBox aan en uit. Met een kleine work-around kun je de SpeedBox uitschakelen, terwijl je verlichting ingeschakeld blijft. Hiervoor maak je met je de pijltjestoetsen de volgende combinatie:

omhoog↑ omlaag↓ omhoog↑ omlaag↓.

Op deze manier kun je de SpeedBox los van de verlichting in- en uitschakelen.

De SpeedBox installeren

Om de SpeedBox te installeren heb je slechts wat basic gereedschap en optioneel een ophangsysteem voor je fiets nodig. Je maakt eenvoudig de behuizing van de Yamaha PW-motor open, om vervolgens de SpeedBox tussen de bestaande connectors te plaatsen. De benodigdheden, de methode en welke connectors je moet hebben wordt allemaal duidelijk in het instructiefilmpje van de fabrikant. Je vindt het filmpje bij de productfoto’s.

Gewicht 0,04 kg
Type motor

PW

Merk

Speedbox

EAN

8594206940243

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0