Speedbox 1.3 for Shimano EP8

 229,00

Speedbox 1.3 for Shimano EP8

 229,00

Op voorraad

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Speedbox 1.3 – Geschikt voor de Shimano EP8 motor. Deze geheel nieuwe chip is nu eenvoudiger te installeren en beschikt over een nog effectievere anti-tuningsdetectie.

Belangrijke opmerkingen:

  • De Speedbox 1.3 is niet compatibel met Enviolo Automatiq naven. De combinatie hiervan kan storingen veroorzaken.
  • Let op! Als u de EW-SW100 en EW-SW100 aan/uit schakelaar heeft (raadpleeg de foto’s bij dit product), kies dan voor de versie MET E-Tube poort.
  • Houd er rekening mee dat de Speedbox 1.3 alleen geschikt is voor fietsen zonder een DI2-systeem voor automatisch/elektronisch schakelen. Het werkt niet met de Giant Revolt E+.

Hoe u kunt bepalen of een E-Tube poort nodig is: Er zijn specifieke modellen die deze poort hebben of niet. De meest betrouwbare manier om dit te controleren, is door zelf te kijken.

Verwijder eenvoudig de afdekkap om te zien of u een E-Tube poort nodig heeft, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeeldingen. Als u drie kabels ziet, waarbij de middelste (2.) in beide gevallen leeg is, op de linker wordt gebruik gemaakt van een dummy-stekker, dit is voor het tegengaan van stof en water. Als alle drie de aansluitingen kabels bevatten, bestelt u de chip MET E-Tube poort. Heeft u zoals op de foto’s 2 kabelaansluitingen? Dan moet u ZONDER E-Tube Poort bestellen.

Belangrijkste aansluitingen: Speedsensor 2x, Verlichting 1x, E-Tube Poort 1x Snelheidslimiet verhoogd tot 50 km/u Display toont echte snelheden tot 23 km/u Geschikt voor: Shimano EP8 & EP8-RS (Orbea) (niet compatibel met de Giant Revolt E+ 2022) Activatie: via de verlichtingsknop Compatibiliteit met de Speedbox app: Nee

Raadpleeg de bijlage voor een installatiehandleiding of bekijk de video bij de afbeeldingen.

Houd er rekening mee dat het gebruik van aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk in strijd is met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox 1- of SpeedBox 2 & 3-producten. Het is niet toegestaan ​​om elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox 1- of SpeedBox 2 & 3-producten op openbare wegen, fietspaden en openbare plaatsen te gebruiken. Deze elektrische fietsen kunnen uitsluitend op eigen terrein worden gebruikt en zijn geheel voor eigen risico. Het gebruik van SpeedBox 1 en/of SpeedBox 2 & 3 kan de garantie van uw e-bike ongeldig maken. Het is wettelijk niet toegestaan om met een opgevoerde fiets op de openbare weg te rijden. Overtreding kan resulteren in boetes en u bent niet gedekt door aansprakelijkheidsverzekering (eventuele schade die u veroorzaakt dient u zelf te vergoeden). We raden u daarom aan om na het aanpassen van uw elektrische fiets alleen op niet-openbare wegen te rijden.

Voor uw veiligheid raden we aan om altijd extra beschermende maatregelen te nemen, met name bij hogere snelheden, zoals het dragen van een helm.

Graphics Shimano 1.3

Gewicht 0,04 kg
Type motor

EP8

Merk

Speedbox

EAN

8594206940533

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0