Speedbox 1.3 for Shimano EP8

 229,00

Speedbox 1.3 for Shimano EP8

 229,00

Op voorraad

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Speedbox 1.3 geschikt voor de Shimano EP8 motor. Deze nieuw opgebouwde chip is nu nog makkelijker te installeren en heeft nog betere anti-tuningsdetectie.

Let op! niet geschikt voor Shimano Middenmotoren met de EW-SW100 en EW-SW100 aan/uit schakelaar, zie foto’s bij dit product

Connectoren: Speedsensor 2x, Verlichting 1x, E-Tube Poort 1x
Snelheidslimiet: verhoogd naar 50 km/h
Display toont: echte waardes tot 23 km/h
Geschikt voor: Shimano EP8  (niet geschikt voor de Giant Revolt E+ 2022)
Activatie: Via de verlichtingsknop
Compatibel met de Speedbox app?: Nee

Let op! Enkel geschikt voor fietsen zonder DI2 systeem! (automatisch/elektronisch schakelen)

Houd er rekening mee dat het gebruik van dergelijke aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2 & 3-producten. Het is niet toegestaan ​​om elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1 of SpeedBox2 & 3 producten op openbare wegen, fietspaden en op openbare plaatsen te gebruiken. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox 3 -producten kunnen uitsluitend op eigen terrein worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 & 3 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.  Het is wettelijk niet toegestaan om met een opgevoerde fiets op de openbare weg te rijden. Doe je dat toch, dan loop je kans op een boete en ben je niet WA-verzekerd (eventuele schade die je veroorzaakt zal je dus zelf moeten betalen). Wij raden dan ook aan om na het opvoeren je elektrische fiets alleen open te trekken op niet-openbare wegen.

Wij raden u aan om altijd extra beschermende maatregelen te nemen vanwege de toenemende risico’s bij hogere snelheid, zoals bijvoorbeeld een helm.

Graphics Shimano 1.3

Gewicht 0,04 kg
Type motor

EP8

Merk

Speedbox

EAN

8594206940533

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2023 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0