Speedbox 1.2 (Bluetooth) Shimano met E-Tube Poort voor E5000

 319,00

Speedbox 1.2 (Bluetooth) Shimano met E-Tube Poort voor E5000

 319,00

Beschikbaar via nabestelling

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

De Speedbox 1.2 B.Tuning voor Shimano met E-Tube poort is o.a. speciaal ontwikkeld voor de Shimano E5000 motoren! Compleet nieuwe hardware en softwareprotocol maken deze chip makkelijker te installeren en is de anti-tuningsdetectie sterk verbeterd!

De snelheidslimiet wordt verlegd van 25 km/h naar theoretisch 50 km/h. Afhankelijk van het model motor ligt de snelheid tussen de 32 en 45 km/h. De meeste rijders halen comfortabel 35 km/h.
De Speedbox is altijd geactiveerd, mits u deze aansluit op de verlichtingskabel (rode kabel van de Speedbox). Dan kunt u de box aan en uit schakelen via de verlichtingsknop. Dit zorgt er echter voor dat u geen verlichting meer heeft. Ons advies is om de chip niet aan te sluiten op de verlichting. Veiligheid voor alles!

Let op! niet geschikt voor Shimano Middenmotoren met de EW-SW100 en EW-SW100 aan/uit schakelaar, zie foto’s bij dit product

Tot circa 23km/h toont het display de werkelijke snelheid. Komt u boven de 23km/h, dan zal de snelheid een andere waarde gaan tonen. Dit is onderdeel van de anti-tuningsdetectie en is absoluut normaal.
Deze chip is enkel geschikt voor Shimano Steps zonder DI2. Als u een fiets met DI2 (elektronisch schakelen) heeft, dan is de BadAssbox een betere keuze. Deze is geschikt voor DI2, met uitzondering van de Nexus DI2.

Verschillen tussen Speedbox 1.2 en Speedbox 1.2 Bluetooth

Het verschil tussen de ‘gewone’ Speedbox en de Bluetooth versie is alleen de Bluetooth-mogelijkheden van de Speedbox 1.2 Bluetooth. De bluetooth-functionaliteit geeft je toegang tot de Speedbox-app. Met de Bluetooth 1.2 kunnen vanaf nu al jouw ritten worden gemeten. Via de app kun je tijdens het rijden real-time data bekijken zoals werkelijke snelheid, topsnelheid en afstand. Na de rit, kun je alle gegevens opslaan en analyseren in de app.

In de app kun je ook maatregelen nemen om extra veiligheid in te bouwen. Zo kun je nu je de motor op afstand vergrendelen met behulp van de app. Er is ook een optie om “Tuning Mode” rechtstreeks vanuit de app in te schakelen. Als het voor jou handiger is, kun je er ook voor kiezen om de “Tuning Mode” niet te activeren via uw controller. In de app kun je persoonlijke waarschuwingen en snelheidsbegrenzers instellen. Als er een waarschuwing is, wordt de snelheidsinformatie in de app rood of bij een begrenzing stopt de ondersteuning van de motor.

De app is gratis te downloaden in zowel de Apple Store als de Google Playstore onder de naam “SpeedBox App”.

Specificaties:
Connectoren: Speedsensor 2x, Verlichting 1x, E-Tube Poort 1x
Geschikt voor motoren: E5000
De-activatie: Via verlichting (mits aangesloten)
Compatibel met de Speedbox app?: Nee

V: Kan ik de ‘oude’ Speedbox 1.0 voor Shimano E8000, E7000, E6100 nog gebruiken?
A: Ja, tot op heden is het veilig om ook deze chip te gebruiken. Speedbox zal deze chip uitfaseren en vervangen voor de Speedbox 1.2. Ons advies is echter om altijd de meest actuele versie te gebruiken, zodat je zeker bent van de nieuwste technologie.

Houdt er rekening mee dat het gebruik van dergelijke aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2 & 3-producten. Het is niet toegestaan ​​om elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1 of SpeedBox2 & 3 producten op openbare wegen, fietspaden en op openbare plaatsen te gebruiken. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox 3 -producten kunnen uitsluitend op eigen terrein worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 & 3 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.  Het is wettelijk niet toegestaan om met een opgevoerde fiets op de openbare weg te rijden. Doe je dat toch, dan loop je kans op een boete en ben je niet WA-verzekerd (eventuele schade die je veroorzaakt zal je dus zelf moeten betalen). Wij raden dan ook aan om na het opvoeren je elektrische fiets alleen open te trekken op niet-openbare wegen.

Wij raden u aan om altijd extra beschermende maatregelen te nemen vanwege de toenemende risico’s bij hogere snelheid, zoals bijvoorbeeld een helm.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0