SpeedBox 1.0 for Shimano E6000

 199,00

SpeedBox 1.0 for Shimano E6000

 199,00

Wil je jouw e-bike met Shimano middenmotor opvoeren? Is de motor van het type E6000 dan is deze Speedbox 1.0 de tuning kit voor jou! Je plaatst ‘m gemakkelijk tussen de connectoren van je motor en fiets, waarna je snelheidslimiet wordt verdubbeld! Bestel ‘m nu op Ebike-chiptuning.com.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Wil je jouw e-bike met Shimano middenmotor opvoeren? Is de motor van het type E6000 dan is deze Speedbox 1.0 de tuning kit voor jou! Je plaatst ‘m gemakkelijk tussen de connectoren van je motor en fiets, waarna je snelheidslimiet wordt verdubbeld! Bestel ‘m nu op Ebike-chiptuning.com.

Met de SpeedBox 1.0 for Shimano E6000 kun je jouw Shimano middenmotor opvoeren tot (theoretisch) 50 km/u. We zeggen ‘theoretisch’, want de meeste rijders halen op een comfortabele manier zo’n 35 km/u. De installatie is eenvoudig en je brengt je e-bike gemakkelijk weer terug in originele staat.

Let op: deze e-bike tuning kit is niet geschikt voor Shimano Steps met Di2 schakelsysteem. Heb je een fiets met Di2, gebruik dan de badassBox voor Shimano. Deze is geschikt voor alle Di2-systemen, met uitzondering van Nexus. Verder werkt de SpeedBox uitsluitend op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

De SpeedBox installeren

Voor de installatie van de SpeedBox hebben we een handig instructiefilmpje toegevoegd. Je moet even een en ander loshalen om bij de behuizing van de motor te komen. Daarna is het een kwestie van de SpeedBox tussen de juiste connectoren plaatsen en alles weer terugplaatsen.

De SpeedBox activeren

Na de installatie is je SpeedBox direct geactiveerd. Je e-bike met Shimano middenmotor is nu opgevoerd! Wil je de SpeedBox kunnen in- en uitschakelen, dan kun je deze aansluiten op de verlichting. Je kunt ‘m dan met de verlichtingsknop in- en uitschakelen. Het nadeel is dat de verlichting nu niet meer werkt. Gebruik je deze methode, koop dan een draagbaar fietslampje voor de veiligheid.

Je snelheid op het display

Wanneer de SpeedBox is geactiveerd, geeft je display tot 22 km/u de juiste waarde aan. Kom je daarboven, dan wordt je snelheid gehalveerd weergegeven. Dit is om de tuningdetectie van je e-bike te slim af te zijn.

Specificaties:

  • Connectoren: Speedsensor, display, verlichtingskabel
  • Geschikt voor motoren: E6000
  • Activatie: Altijd geactiveerd mits aangesloten op verlichting
  • De-activatie: Via verlichting (mits aangesloten)
  • Compatibel met de Speedbox app?: Nee
  • Geschikt voor Di2?: Nee

Handleiding Shimano

Gewicht 0,04 kg
Type motor

E6000

Merk

Speedbox

EAN

8594206940045

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0