SpeedBox 1.0 voor Impulse 2.0

 169,00

SpeedBox 1.0 voor Impulse 2.0

 169,00

Deze e-bike tuning kit is ontwikkeld voor elektrische fietsen met een Impulse 2.0 motor. De installatie van de SpeedBox 1.0 is eenvoudig. Eenmaal geactiveerd, zorgt de chip dat de maximum snelheid van je e-bike flink wordt verhoogd. Bestel ‘m nu op Ebike-chuning.com!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Deze e-bike tuning kit is ontwikkeld voor elektrische fietsen met een Impulse 2.0 motor. De installatie van de SpeedBox 1.0 is eenvoudig. Eenmaal geactiveerd, zorgt de chip dat de maximum snelheid van je e-bike flink wordt verhoogd. Bestel ‘m nu op Ebike-chuning.com!

Met de SpeedBox 1.0 voor Impulse 2.0-motoren verdubbel je de maximum snelheid van je e-bike. Impulse 2.0-motoren voor elektrische fietsen zijn normaal gesproken begrensd op een snelheid van 25 km/u. Activeer je de SpeedBox, krijgt de begrenzer continu 50% van je echte snelheid door. Dat betekent dat je na het tunen van je e-bike theoretisch een snelheid van maximaal 50 km/u kunt halen. We zeggen ‘theoretisch’, want de meeste rijders halen op een comfortabele manier zo’n 35 km/u. Daarboven moet er toch wel flink met de trapondersteuning worden meegetrapt.

Hoe werkt de SpeedBox 1.0?

De SpeedBox is uitsluitend geschikt voor het opvoeren van e-bikes die tot 25 km/u kunnen. Voor Speed Pedelecs tot 45 km/u is deze tuning kit niet geschikt.

Je kunt de SpeedBox activeren door de groene draad in de meegeleverde connector te pluggen. Vanaf dat moment zie je op het display de helft van je werkelijke snelheid en kun je tot 50 km/u fietsen. Het uitschakelen van de SpeedBox gaat al even eenvoudig, door de groene draad uit te pluggen en de rode draad in te pluggen.

Montage

Voor de montage van de SpeedBox chip op je e-bike kun je meegeleverde handleiding gebruiken. Voor de duidelijkheid zijn de connectoren gemarkeerd met kleuren. De SpeedBox is ook weer gemakkelijk te demonteren. Bij vragen of moeilijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Let op: plaats je de SpeedBox 1.0 voor Impulse 2.0 op een nieuwe fiets, zorg dan dat er minimaal 1 kilometer op de teller staat voordat je de SpeedBox activeert.

Specificaties SpeedBox 1.0 voor Impulse 2.0

  • Compatibel met motor(en): Impulse 2.0
  • Maximum snelheid na montage: 50 km/u
  • Display toont: halve snelheid
  • Activeren / inschakelen: groene draad in connector pluggen
  • Deactiveren / uitschakelen: rode draad in connector pluggen
  • Compatibel met SpeedBox app: nee.
Gewicht 0,04 kg
Type motor

2.0

Merk

Speedbox

EAN

8594206940083

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0