SPEED FURIOUS EVO Easy+ voor BOSCH SMART SYSTEM Gen 4

 112,95

SPEED FURIOUS EVO Easy+ voor BOSCH SMART SYSTEM Gen 4

 112,95

Beschikbaar via nabestelling

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

SpeedFun Furious EVO Easy+ voor Bosch Gen 4 smart systeem

Tune je elektrische fiets met het Bosch Smart System door gebruik te maken van de SpeedFun Furious Evo Easy+. Het doel van de Furious EVO is om de rotatiesnelheid van het achterwiel te beïnvloeden, zodat de snelheidslimiet van 25 km/u wordt opgeheven. De SpeedFun Furious wordt gebruiksklaar geleverd. Eenvoudig aansluiten en gaan!

Maximale snelheid na het optimaliseren van je fiets

De maximale snelheid na optimalisatie wordt bepaald door het vermogen van de motor van je fiets en je eigen trapkracht. Het is goed mogelijk om een snelheid van 35 km/u te bereiken, waardoor je sneller op je bestemming bent.

Past de SpeedFun Furious EVO Easy+ chip in mijn fiets?

Deze tuningset is geschikt voor Bosch Smart System-motoren vanaf 2022 en kan worden geïnstalleerd op elektrische fietsen met elk type Bosch-display (Mini-afstandsbediening, LED-afstandsbediening, Systeemcontroller, Intuvia en Kiox). Deze chip kan ook worden geïnstalleerd op Bosch Smart System e-bikes zonder display.

De chip zorgt ervoor dat de snelheid tot 20 km/u correct wordt weergegeven op het display. Elke snelheid daarboven wordt anders weergegeven. Ook de kilometerstand krijgt een afwijking door de chip. De SpeedFun Furous EVO Easy+ is niet geschikt voor e-bikes met het Bosch ABS en Bosch Rim Magnet-systeem.

Kan deze tuning worden geactiveerd en gedeactiveerd?

Ja, dat is mogelijk. Als je het blauwe kabeltje (lusje) in het midden doorknipt en de uiteinden isoleert met isolatietape of een krimpkous, kun je de optimalisatie activeren en deactiveren. Als je dit niet doet, blijft de optimalisatie standaard ingeschakeld. Hoe activeer je de optimalisatie na het bewerken van het blauwe kabeltje? Zet je fiets in de zwaarste versnelling, til het achterwiel op en geef de pedaal een krachtige zwiep. Als je minimaal 30 km/u bereikt, wordt de optimalisatie geactiveerd. Deactivering werkt op dezelfde manier!

Bij ontvangst van de chip vind je op de verpakking een QR-code. Als je deze scant met je smartphone, kom je bij de installatiehandleiding terecht. Deze is beschikbaar in het Engels, Italiaans en Frans, maar is overzichtelijk. Als je toch hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op!

Afmetingen 3,1 × 1,65 × 0,75 cm
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0