SpeedFun Furious Evo Easy+ | Dapu MD250S (Sportdrive)

 121,95

SpeedFun Furious Evo Easy+ | Dapu MD250S (Sportdrive)

 121,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

SpeedFun Furious Evo easy+ voor Dapu MD250S

Haal het maximale uit jouw elektrische fiets met de SpeedFun Furious Evo easy+ voor Dapu MD250S! Deze slimme tuningmodule zorgt ervoor dat de rotatiesnelheid van het achterwiel elektronisch gemanipuleerd wordt, waardoor de motor een snelheid krijgt doorgegeven die altijd onder de 25 km/u ligt. Hierdoor kun jij genieten van een hogere werkelijke snelheid. De maximale snelheid wordt bepaald door de kracht van de motor en de kracht die wordt geleverd door jouw eigen benen.

De Furious Evo easy+ kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld, en behoudt jouw instellingen zelfs na het uitschakelen van de e-bike. Het apparaat communiceert niet met het display van de fiets en de chip geeft boven de 16 km/u niet de correcte waardes weer.

Deze tuningmodule is compatibel met de Dapu MD250S motor, die voornamelijk gebruikt wordt door fabrikanten zoals Cortina en Ekletta. Dankzij de plug-and-play installatie en de originele connectoren is het apparaat gemakkelijk te installeren zonder dat er fysieke wijzigingen aan jouw e-bike nodig zijn.

Let op: de SpeedFun Furious Evo easy+ is uitsluitend compatibel met e-bikes die zijn uitgerust met de Dapu MD250S motor. Controleer de connectoren voordat je het product koopt om er zeker van te zijn dat het op jouw e-bike past.

Ontdek zelf de voordelen van de SpeedFun Furious Evo easy+ voor Dapu MD250S en verander jouw e-bike in een echte snelheidsduivel!

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0