SpeedBox 2.1 voor Giant 2017-2022

 209,00

SpeedBox 2.1 voor Giant 2017-2022

 209,00

SpeedBox 2.1 is je betrouwbare tweede generatie e-bike tuning chip. Hiermee kun je eenvoudig en snel jouw e-bike met Giant middenmotor opvoeren. De chip schakelt de snelheidslimiet van je e-bike uit, waardoor je veel hogere snelheden kunt halen. Ga jij ook graag harder? Bestel dan nu je SpeedBox op Ebike-chiptuning.com!

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

SpeedBox 2.1 is je betrouwbare tweede generatie e-bike tuning chip. Hiermee kun je eenvoudig en snel jouw e-bike met Giant middenmotor opvoeren. De chip schakelt de snelheidslimiet van je e-bike uit, waardoor je veel hogere snelheden kunt halen. Ga jij ook graag harder? Bestel dan nu je SpeedBox op Ebike-chiptuning.com!

De SpeedBox is een e-bike tuning kit, die de begrenzer van je e-bike buiten spel zet. Na de installatie en activatie kun je theoretisch snelheden tot 99 km/u halen. We zeggen ‘theoretisch’, want de meeste rijders halen op een comfortabele manier zo’n 35 km/u. Daarboven moet er toch wel flink met de trapondersteuning worden meegetrapt.

Hoe werkt de SpeedBox 2.1?

De SpeedBox is uitsluitend geschikt voor het opvoeren van e-bikes die tot 25 km/u kunnen. Voor Speed Pedelecs tot 45 km/u is deze tuning kit niet geschikt.

Je activeert de tuning chip door op WALK / WALK UP te drukken. Nu verschijnt er een waarde van 9,9 km/u (6.2 mph) op je display. Gefeliciteerd: je hebt nu je e-bike met Giant middenmotor opgevoerd. Nu kun je zonder snelheidslimiet fietsen. 30, 40, 50 km/u of meer … hoe hard durf jij?

De chip deactiveren gaat op dezelfde manier, door op WALK / WALK UP te drukken. Nu geeft het display een waarde aan van 2.5 km/u, wat betekent dat je snelheidslimiet is gereset naar 25 km/u. Je e-bike werkt nu hetzelfde als voordat je de chip installeerde.

Hoe monteer je de SpeedBox?

Je SpeedBox is voorzien van gekleurde connectors, waarmee het aansluiten een eitje wordt. De gedetailleerde instructies en instructievideo zullen je door het proces loodsen. Wil je de tuning kit demonteren, dan volg je deze instructies gewoon omgekeerd. Je Giant e-bike opvoeren was nog nooit zo gemakkelijk.

Let op: ga je een nieuwe e-bike opvoeren met deze chip, rijd er dan eerst minimaal een kilometer mee voordat je de chip activeert.

Specificaties

  • Snelheidsbegrenzer: wordt gedeactiveerd
  • Display toont: werkelijke waardes
  • Compatibel met motoren: Giant 2017 – 2022 (Syncdrive Sport, Pro, Life, Core)
  • Niet compatibel met: Giant Reign E+ (2022), Giant Revolt E+ (2022) and Giant Trance X
  • Activatie: drukken op WALK / WALK UP
  • Compatibel met de SpeedBox App: nee

Gewicht 0,04 kg
Type motor

Syncdrive Life, Syncdrive Sport, Syncdrive-Pro, Syndrive Core

Merk

Speedbox

EAN

8594206940106

Levertijd

2 weken

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2022 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0