SpeedBox 1.0 voor Bafang M400 MaxDrive & M300 UART

 169,00

SpeedBox 1.0 voor Bafang M400 MaxDrive & M300 UART

 169,00

Heb je een elektrische fiets met Bafang Max Drive M300 of M400 motor? Dan kun je met deze SpeedBox je e-bike tunen. De montage is eenvoudig en je schakelt de chip in met een druk op de knop. Verhoog je maximumsnelheid voor meer fietsplezier. Bestel je SpeedBox nu of lees verderop meer.

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Heb je een elektrische fiets met Bafang Max Drive M300 of M400 motor? Dan kun je met deze SpeedBox je e-bike tunen. De montage is eenvoudig en je schakelt de chip in met een druk op de knop. Verhoog je maximumsnelheid voor meer fietsplezier. Bestel je SpeedBox nu of lees verderop meer.

Met de SpeedBox wordt e-bike tuning voor iedereen bereikbaar. Je elektrische fiets kan sneller dan de begrenzer normaal gesproken toelaat. De SpeedBox geeft de helft van je werkelijke snelheid door, waardoor je maximum snelheid verdubbelt van 25 naar 50 km/u. De meeste e-bikers fietsen comfortabel op snelheden tot ongeveer 35 km/u. Daarboven moet de fietser flink meetrappen met de hulpmotor. De SpeedBox werk overigens alleen op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

Montage van de SpeedBox 1.0 voor Bafang

Deze SpeedBox voor Bafang Max Drive-motoren is voorzien van een 3-pins connector. Je monteert ‘m eenvoudig zelf met behulp van de meegeleverde montage-instructies.

Specificaties & compatibiliteit:

  • Compatibel met: Bafang Max Drive (M300, M400) motoren
  • Niet compatibel met modellen uit 2020
  • Snelheidslimiet begrenzer: tot 50 km/u
  • Display toont: de helft van je werkelijke snelheid
  • Compatibel met SpeedBox app: nee
  • Inschakelen / activatie: knop Verlichting indrukken
  • (hiervoor heb je ook de verlichtingskabel nodig)

Check het protocol van je display

Of je een SpeedBox kunt gebruiken hangt af van het protocol van je display. Geen nood: anders kun je gebruik maken van een BadAssBox om je e-bike te tunen.
Het protocol ontdek je als volgt: aan de achterkant van het display vind je een code, beginnend met DPC. Vervolgens staat er een C of een U. Deze letter staat voor het protocol. Met de U van UART-protocol kun je de SpeedBox gebruiken. Vind je de C van Canbus, gebruik dan de BadAssBox.

Gewicht 0,04 kg
Type motor

M300, M400

Merk

Speedbox

EAN

8594206940106

Disclaimer: Ebike-chiptuning.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de installatie en het gebruik van haar e-bike tuning kits. In diverse landen is het wettelijk niet toegestaan om met een getunede elektrische fiets de openbare weg op te gaan. Zo geldt in Nederland dat elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox3 -producten uitsluitend op eigen terrein mogen worden gebruikt. Het is aan onze klanten om zich te informeren over de geldende wetgeving. Houd er daarnaast rekening mee dat de installatie en/of het gebruik van een tuning kit invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Lees daarom je garantiepapieren goed na en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing. Op je getunede e-bike kun je hogere snelheden bereiken. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daarom raden we je aan om bij gebruik van onze e-bike tuning kits een helm te dragen. Daarnaast kun je overwegen om bijvoorbeeld beschermende en reflecterende kleding te dragen.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2022 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0