SpeedBox 1.0 B.Tuning voor Bosch Smart System

 309,00

SpeedBox 1.0 B.Tuning voor Bosch Smart System

 309,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Leverbaar midden/eind mei!

De Speedbox 1.0 B.Tuning voor Bosch Smart System is de eerste oplossing om de nieuwe generatie Bosch motoren te tunen. (Het Smart Systeem) (Bosch Performance Line CX SMART / BES3, Powertube 750 accu)
Op dit moment zijn er nog geen exacte details bekend. Zodra dit bekend is zullen wij dit aanvullen. De verwachting is dat de chip midden/eind mei bij Fietsunie binnenkomt. Als u deze nu besteld wordt de chip in backorder geplaatst totdat deze leverbaar is.

NIET geschikt voor fietsen uitgerust met de Bosch Rim Magnet (magneet op de velg, zie foto’s bij dit product)

Let op! De chip werkt niet op fietsen uitgerust met het Bosch ABS systeem

Snelheidslimiet: Gedeactiveerd, theoretisch tot 99km/h ondersteuning
Display toont: echte waardes tot 22.2 km/h, daarna te zien aan de het cijfer vóór en het cijfer ná de komma. Zie ook deze video.
Bijvoorbeeld:
22.3 = 23 km/h
23.1 = 31 km/h

Geschikt voor: Bosch Smart Kiox 300 display
Activatie: WALK knop of +/-/+/-
Compatibel met de Speedbox app?: JA

Veelgestelde vragen:
V: Wat is het Bosch Smart Systeem?
A: Het smart systeem van Bosch eBike Systems – bestaande uit de eBike Flow-app, bedieningseenheid, display, accu en drive unit – zorgt voor een individuele eBike-belevenis. De nieuwe systeemgeneratie verbindt technisch hoogwaardige eBike-componenten met digitale functies en tilt zo je dagelijkse en recreatieve rijplezier naar een hoger niveau. Op dit moment is enkel de Bosch Performance CX er in een SMART-uitvoering. Let op! Er is dus ook nog een ‘gewone’ generatie 4 CX motor!

V: Waarom past de Speedbox 3.0 voor Bosch niet?
A: De connectoren van het nieuwe Bosch Smart Systeem zijn anders. Daarom past de Speedbox 3.0 voor Bosch er fysiek niet in.

Houd er rekening mee dat het gebruik van dergelijke aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2 & 3-producten. Het is niet toegestaan ​​om elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1 of SpeedBox2 & 3 producten op openbare wegen, fietspaden en op openbare plaatsen te gebruiken. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox 3 -producten kunnen uitsluitend op eigen terrein worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 & 3 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.
Wij raden u aan om altijd extra beschermende maatregelen te nemen vanwege de toenemende risico’s bij hogere snelheid, zoals bijvoorbeeld een helm.

Gewicht 0,04 kg
Afmetingen 20 × 10 × 5 cm
Type motor

Smart System

Merk

Speedbox

Bluetooth

Ja

EAN

8594206940717

Levertijd

Direct Leverbaar

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2023 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0