BadassBox 4 voor Shimano 2020

 154,00

BadassBox 4 voor Shimano 2020

 154,00

De laatste versie van de Bad Ass Box voor Shimano is geschikt voor motoren voor mechanisch schakelen evenals elektronisch schakelen (DI2) (Met uitzondering van Nexus Di2). Daarnaast is de nieuwste box ook geschikt voor firmware-versie 4.8.0!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Let op! Bij de afbeeldingen staat de juiste snelheidssensor afgebeeld die geschikt is voor deze BadAssBox voor Shimano 2020. Heeft u de andere snelheidssensor, met het rode kruis erbij? Klik dan hier voor de juiste.

De laatste versie van de Bad Ass Box voor Shimano is geschikt voor motoren voor mechanisch schakelen evenals elektronisch schakelen (DI2) (Met uitzondering van Nexus Di2). Daarnaast is de nieuwste box ook geschikt voor firmware-versie 4.8.0!

Let op! Werkt niet met Nexus DI2!
Let op! De box werkt enkel op de snelheidssensor met het vlindervormige uiteinde. Zie ook de foto’s bij het product voor meer informatie.

Bad Ass Box 4 is de opvolger van de 3.4 met diverse verbeteringen:

  1. AAA Batterijen met een levensduur tot 7000km
  2. Smaller, geen adapters meer nodig
  3. Nog snellere installatie

Wanneer kies je voor de Bad Ass Box?

  1. Supersnelle installatie en ook snel terug te brengen naar origineelstaat
  2. Contactloze E-Bike tuning
  3. Oerdegelijke kwaliteit
  4. Batterijen eenvoudig verkrijgbaar

Maten:
61x43x15mm

Gewicht: 
Met batterij: 37gram
Zonder batterij: 27gram

Batterij:
1.5V AAA

Waarschuwing

Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat de verkochte tuning chips alleen mogen worden gebruikt op voor openbaar verkeer afgesloten wegen of eigen terrein. Het gebruik van de verkochte producten leidt tot de manipulatie van de maximale snelheid van uw e-bike en dat is niet toegestaan op de openbare weg. Er wordt door ons dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor toekomstige schade aan voorwerpen en/of personen voortvloeiend uit de montage van de door ons verkochte producten. Gebruik is geheel voor eigen risico! De garantie van uw E-bike kan worden beperkt door het ondeugdelijk gebruik of toepassing van onze producten aangezien de montage een modificatie of manipulatie van uw e-bike is.  Het is wettelijk niet toegestaan om met een opgevoerde fiets op de openbare weg te rijdenDoe je dat toch, dan loop je kans op een boete en ben je niet WA-verzekerd (eventuele schade die je veroorzaakt zal je dus zelf moeten betalen). Wij raden dan ook aan om na het opvoeren je elektrische fiets alleen open te trekken op niet-openbare wegen.

EAN

4260475460457

Merk

BadAssBox

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0