badassBox 4 voor Panasonic 2020

 154,00

badassBox 4 voor Panasonic 2020

 154,00

Wil je jouw elektrische fiets met Panasonic-motor opvoeren? En wil je dat graag eenvoudig zelf kunnen doen, zonder gereedschap of technische skills? Dan is de badassBox 4 voor Panasonic 2020 jouw e-bike chiptuning set!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Vergelijk
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • De E-bikespecialist van de Benelux
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Wil je jouw elektrische fiets met Panasonic-motor opvoeren? En wil je dat graag eenvoudig zelf kunnen doen, zonder gereedschap of technische skills? Dan is de badassBox 4 voor Panasonic 2020 jouw e-bike chiptuning set!

Deze badass tuning set is geschikt voor het contactloos opvoeren van Panasonic GX Ultimate-, Power Plus- en Power-motoren. De box werkt uitsluitend op de nieuwe sensor (zie productfoto’s).

Contactloze e-bike tuning

Je plaatst de badassBox 4 voor Panasonic 2020 over de aanwezige snelheidssensor. Deze moet van het type zijn zoals op de afbeelding. Heb je een andere sensor, kijk dan of de BadAssBox voor Panasonic of de BadAssBox voor Panasonic CS-SET voor jouw motor geschikt is. Verder werkt de badAssBox uitsluitend op ‘normale’ e-bikes (tot 25 km/u) en niet op Speed Pedelecs (die tot 45 km/u kunnen).

Heb je de badassBox eenmaal geïnstalleerd, dan toont deze direct z’n magie. De box met e-bike tuning chip, die je over je snelheidssensor hebt geschoven, leest je snelheid af van de meegeleverde magneet. Vervolgens geeft de badassBox een aangepast signaal door, die de maximale snelheid van je e-bike verhoogt.

Eenvoudige montage

Veel meer dan hierboven beschreven hoef je niet te doen. De badassBox 4 voor Panasonic 2020 monteren is heel eenvoudig. Je hebt geen gereedschap nodig. De behuizing van je Panasonic GX Ultimate-, Power Plus- of Power-motor kan gesloten blijven dus er is geen kans op beschadiging. Ook de elektronica van je e-bike wordt met rust gelaten. Uiteraard krijg je montage-instructies om je Panasonic 2020-motor op te voeren met de badassBox 4.

Dit krijg je geleverd:

  • 1x badassBox voor Panasonic 2020
  • 1x AAA Batterij
  • 1x magneet met duimschroef
  • 1x handleiding
Gewicht 0,072 kg
Type motor

2020

Merk

BadAssBox

Disclaimer: We willen je er graag op wijzen dat het opvolgen van wetgeving rondom e-bike tuning je eigen verantwoordelijkheid is. Met de badassBox manipuleer je de snelheid waarop je elektrische fiets begrensd is. E-bikes die sneller kunnen dan 25 km/u mogen in Nederland niet op de openbare weg worden gebruikt. Wij van Ebike-chiptuning.com aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten. Daarnaast wijzen we je graag op de mogelijkheid dat ondeugdelijk gebruik of foutieve toepassing van onze producten invloed kan hebben op de garantie van je e-bike. Het monteren en gebruiken van onze producten is geheel voor eigen risico.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
De E-bikespecialist van de Benelux
Binnen NL gratis bezorging vanaf €50,-

Copyright © 2024 - www.ebike-chiptuning.com · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0